Mm piha IMG_0448

Kauniaisten kouluyhdistys

Kauniaisten kouluyhdistyksen vuosittaiset hyväntekeväisyysbileet pidetään lauantaina 28.1.2017 klo 18 alkaen Kasavuoren koululla.

Teemana on Suomi 100v – Vuosisadan bileet.

Istumapaikan voi varata ilmoittautuessa oman lapsen luokan pöydästä, bileet on loistava tapa tutustua muiden oppilaiden vanhempiin. Illalliskortit maksavat 45€/hlö. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: suomi100tanssiaiset@gmail.com

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/events/657026611140128/

Varaa paikkasi nyt – liity satojen juhlijoiden joukkoon! K18.

Järjestäjä: Kauniaisten kouluyhdistys. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kauniaisten koulujen oppilaiden stipendeihin ja retkiavustuksiin.


Mikä kouluyhdistys?

Yhdistyksen tavoitteena on edistää yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja hyvinvointia Kauniaisissa ja koulumaailmassa. Yhdistys tukee rahallisesti oppilaiden opintoja ja kerhotoimintaa, leirikouluja, retkiä, lukion abikursseja sekä itse kouluyhteisöä.

Kouluyhdistys on myös Kauniaisten koulujen huomattavin stipendien jakaja. Stipendien suuruudet ja saajat kunkin koulun opettajakunta päättää harkintansa mukaan.

Oheisesta linkistä löytyy Kauniaisten kouluyhdistyksen omat nettisivut ja lisätiedot toiminnasta:

Kauniaisten kouluyhdistys esittely 2016

Leirikouluavustuksia voi anoa oheisella lomakkeella:

Avustusanomus
Anomuksen voi lähettää sähköpostilla joko yhdistyksen sihteerille tai varainhoitajalle osoitteeseen: kouluyhdistys@gmail.com